29 iunie 2018

Adevarul care te face liber!Deci ma, mai scriu o singura data si gata.
Omule! Singurul lucru care te inconjoara pe tine...oricune ai fi....e REALITATEA.
Nu poti intelege natura ei, decat prin singurul mijloc care te leaga pe tine de ea: INFORMATIA.
Daca ai o informatie viciata sau nereala, iti formezi o imagine mentala falsa, crezand ca ea e realitatea.
Nu e!
Imaginea exista doar in mintea ta, dar nu e realitatea!
In terminologie religioasa....exista un singur dumnezeu adevarat. Da? Singurul care il face cunoscut pe acest dumnezeu adevarat e cel nascut din El...adica Isus. Clipiti de 2 ori daca ati inteles.
Asadar, exista un singur mijlocitor intre realitate si tine: informatia.
Pt mintile mai scurte, toata povestea a fost alegorizata, personificata, ajungandu'se in punctul in care oamenii in loc sa priceapa cum sta treaba, venereaza niste personaje imaginare. Delireaza!
Cum poti vedea daca un lucru este real sau daca nu? Simplu! 

Proba REALITATII. Daca lucrul acela in care crezi e real, e validat de realitate, nu doar de crezul tau tamp. Daca nu...e iluzie. Minciuna adicatelea!
Puneti'ma la incercare, spune domnul! - zice in cartea crestinilor! Pai...nu e proba realitatii? E chiar atat de greu sa gandesti cu capul tau?
Nimeni nu cunoaste si n'a vazut realitatea....informatia....pt ca traim intr'un univers informational! - for god sake! - aia o face cunoscuta! Ha? Nu faceti un declick?
Cum sa va spun altfel!
Mintea ta, in tot constructul ei, e rezultatul unor convingeri mostenite de la mama cultura. Majoritatea dintre ele sunt fundamentate pe erori grave de logica, care rezida in erori cognitive. Cu alte cuvinte, acele erori de logica produc emotii....create! Emotiile nu provin din ceva real, ci sunt produsul culturii din care provii. Imaginati'va cat puteti de larg aceasta panorama a culturii.
Astfel, omul...mintea lui! - e captiva intr'o matrice informationala falsa. Nu e libera! Nu e capabila sa vada realitatea, pt ca interfata culturala il...bruiaza.
Ceea ce il recladeste din somn...iluzie...e informatia curata. Corecta. Valida si adevarata. Adevarul te face liber! Adica iti elibereaza mintea ca sa vezi realitatea asa cum e.
" Il vor vedea asa cum este " - zice in cartea voastra.