11 aprilie 2017

Cum recunosti un nebun!

Sa continuam, zic, denuntul pe care l'am facut de multa vreme incoace, asupra religiei, incercand sa'i dezvaluim impreuna si celalalte fatete, de data aceasta  facand putina psihanaliza, lucru care ne'ar putea aduce mult mai aproape de adevar.

De ce e religia un cacat mare?

Sa'l luam de pilda de profetul Mahomed, profetul Islamului. Tipul asta, in acceptiune proprie, si stiu ca sunt un dur in exprimare, dar imi asum, pe langa faptul ca era un bolnav psihic, a fost si un mare onanist.
Sa vedem de ce: orice om de pe planeta asta isi are proprii demoni. Suma complexelor, fie ele de inferioritate sau superioritate, frustrarile, care sedimentate, produc boli psihice, pe care in lumea civilizata, le tratam ori prin terapie, ori medicamentos, ori legam nebunul de calorifer..
Aparent, Mahomed a fost un complexat, fie si pt faptul ca in fata unei femei inteligente s'a ouat pe el, pt ca avea partea emotionala dezvoltata pana la nivelul unui copil de12 ani. Asta explica si faptul ca fiind complexat in fata unei femei mature, a preferat sa se insoare cu un copil.
Nevasta'sa avea 9 ani, suficient incat sa se simta superior, si dupa ce si'a facut toata viata laba, si'a inceput intr'un tarziu si viata sexuala. Cu o minora, ca atata l'a dus pe el capul.
Adica, in loc sa'si rezolve conflictele interioare, a preferat sa caute o rezolvare in exterior, pt ca cum e prostul? - e perfect, si mai bine modeleaza lumea exterioara dupa micimea lumii lui interioare.
Cum in lumea noastra, principala sursa de educatie e mimetismul si  nu cautarea adevarului, si'a gasit destui adepti, la fel de prosti ca si el, care sa'i impartaseasca punctele de vedere, dar si suficient de bolnavi, ca si el, incat sa le reproduca.
 Astfel, iata cum un tipar comportamental ajunge sa fie litera de lege intr'o religie.
Tragem astfel concluzia logica ca si alte complexe de inferioritate au devenit patternuri comportamentale care dicteaza nemilos viata oamenilor din diferite societati.
Ajunge sa ne gandim doar cum un ...frustrat sexual...in loc sa'si constientizeze problemele, si in loc sa si le asume, prefera sa imbrace femeia, adica obiectul ( atentie la semantica! )  pe care il ravneste, pana la grumaz, cu tot cu cap, doar ca sa nu'l ispiteasca, pt ca, prostul, e prea prost ca sa il duca mintea ca problema e la el, si nu la femeia dupa care ii curg balele.
Asa a aparut burka ca obiect vestimentar, si ca....lege!
In cultura islamica, femeile poarta capotul ala negru, nu pt ca le'ar placea, ci pt ca asa li se impune. Ce au gresit pt asta?  Au barbati bolnavi. 
Cum prostii n'au limite , nici la crestini lucrurile nu stau defel altfel.
Aceleasi complexe si frustrari au ajuns sa dicteze in mintile in care nu gasesti mai mult de 3 ulite de gandire, aceleasi patternuri exterioare, venite ca raspuns la problemele psihice ale adeptilor..si profetilor!
Aveti dara grija ce vreti sa rezolvati: sa strambati lumea exterioara prin uratenia si boala voastra, sau! - sa lucrati cu voi insiva, si sa va observati cu curaj, exact asa cum sunteti, si sa va infruntati curajos fricile, complexele, frustrarile, ca si asa lumea e prea plina de profeti si sindroamele lor, si sa nu ajungeti niste Mahomezi, Moisi, Davizi, sau Ardeiasvlazi si sa va pasca vreo lobotomie.

Asa ca, religiosilor, nu asteptati de la mine sa va respect bolile. Nici sa vi le tolerez. Asta nu'i toleranta, ci nebunie!
Va respect pe voi ca pe fiinte umane suferinde, dar stam de vorba cu o conditie: nu incercati sa va extindeti bolile asupra altora.
Ajunge cata boala ati raspandit generatii de'a randul. Mai ales de la amvoane!
Recunoasteti ca sunteti bolnavi, si cooperam.
Ca asa v'a spus Isus: " Am venit pt cei bolnavi ".
Daca tot va alegeti modele, macar pe ala care  a fost, nu zeu! - ci aparent zdravan la cap sa'l urmati, daca tot nu va duce capul sa v'i'l urmati pe al vostru.

4 comentarii:

 1. Ca sa recunosti un nebun e foarte simplu pentru tine(autorul acestui gunoi de blog) ,te uiti in oglinda.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa e John. Mai ai ceva inteligent de spus sau te'ai rezumat la atat?

   Ștergere
 2. Eu cred că Mahomed, dacă era într-adevăr bolnav psihic, a devenit aşa după ce a luat contact cu femeile (in special cu alea isterice) :) Poate era introvert dar probabil cauza pentru care se oua pe el în prezenţa unei femei e mai veche, provine din perioada în care oamenii trăiau în triburi şi doar masculii alfa (liderii) aveau acces la femei (ele fiind la rândul lor atrase de lideri) iar dacă vreun alt bărbat din trib se dădea la vreuna putea fi omorât. Acea frică a persistat şi mai târziu in subconştientul bărbatului până în zilele noastre, cel puţin aşa spun unii experţi: https://www.youtube.com/watch?v=cgKQKNjZ2X4&t=16s
  Educaţia despre atracţia sexuală şi femei era nulă ca şi în zilele noastre de altfel şi nu mă refer la educaţia sexuală pentru că degeaba ştii să pui un prezervativ dacă nu poţi să te dai la o tipă. Problema lui Mahomed cred că se regăseşte şi la protagoniştii Bibliei din moment ce au considerat sexul un păcat iar Sf. Pavel din câte ştiu spunea despre femei că sunt ale dracu sau ceva de genu'... păi cred şi eu, dacă nu îţi învingi fricile de a aborda femei e mai uşor să zici că ele sunt Satana pe principiul vulpii care nu ajunge la struguri şi zice că sunt acri. Procentajul femeilor în lume e mai mare decât al bărbaţilor tocmai că bărbatul e poligam şi poate fecunda mai multe femei.
  Seducţia e o cale de dezvoltare a masculinităţii poate singura alternativă la cea în care trebuie să pleci la război şi poate chiar mai uşoară :) iar dacă eşti introvertit trebuie să tragi de zece ori mai mult decât un extrovertit. Dacă nu mă înşel evoluţia spirituală e dependentă de maturitatea emoţională.

  P.S. Cred că Mahomed era mai degrabă malahist, Onan practica coitus iterruptus. Şi nu am prea înţeles de ce masturbarea e condamnabilă doar în cazul nostru, dacă o femeie se freacă între picioare pare să fie perfect ok.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. " Şi nu am prea înţeles de ce masturbarea e condamnabilă doar în cazul nostru, dacă o femeie se freacă între picioare pare să fie perfect ok."
   Se pare ca la aceasta concluzie au ajuns niste oameni de stiinta adventisti din epoca victoriana, care spuneau ca masturbarea produce orbire. Unul dintre ei insa purta ochelari.

   Ștergere