16 iulie 2016

Dumnezeu e blondă!Mai frate, ce ti'e si cu culturile astea in care ne'au fost dresate mintile!

In cultura noastra, care nici macar nu e a noastra, ci e suma altor franturi de culturi, imprumutate din alte parti de lume, unele cunoscute, cele mai multe nu, si care au traversat diferite pasaje de istorie, se face ca cea mai venerata imagine este imaginea Puterii.  Toata lumea o venereaza pe gagica asta.

Fundamentata pe aceasta adoratie perversa, ne'am creat o societate care din varful piramidei ceresti si pana la ultima entitate insignifianta,( intotdeauna saracul, evident ) , a produs imagini mentale ca variatiuni pe aceeasi tema ale principiului puterii.

Cel mai tare si aflat in varful piramidei e bineinteles...dumnezeu, zeul crestinilor.  Nici Allah nu'i mai breaz, si nici alti zei, la fel de adevarati ca cei care ocupa in timpul prezent titlul de cei mai adevarati zei.

Cum in culturile noastre, femeia a fost privita intotdeauna ca un obiect, o fiinta inferioara...un fel de skin of the dick ( a se citi Vechiul Testament ) , nici prin cap nu le'a trecut bunilor credinciosi sa'i atribuie fiintei supreme caracteristici de femeie.
Eventual, in cazul in care era frumoasa si arata bine, barbatul a tratat'o ca pe un trofeu, iar de maimutoi ce era / este, femeia a reprezentat pt el obiectul cu care se masturbeaza.  Cam la asta se opreste iubirea celor mai multi.  De cele mai multe ori, decat sa'si scoata ochii perversi, mai bine i'au pus burka, sau ma rog, rochii pana la fluierele picioarelor.

Nici nu ma mir ca vajnicii credinciosi, care au in minte 3 ulite stramte de gandire l'au facut pe dumnezeul lor barbat!  Cum altfel!  Dumnezeu e puternic ( atoateputernic uneori ) , e furios, agresiv, deci barbat.  De'aia si exista in cultura ortodoxa ( si nu numai!  )  maxima " Dumnezeu e dragoste " , "...dar te bate ". Deci e barbat.
In realitate, credinciosii, avand in minte imaginea unui barbat, si mai ales agresiv, puternic si te miri mai cum, nu'si iubesc dumnezeul, ci se tem de el. E si normal!  E instinctiv. Ii abuzeaza!

Ma intreb naiv:  daca spre exemplu Dumnezeu, ar arata asa, nu s'ar misca nimic in mintile fundamentalistilor religiosi, si s'ar apuca sa'si iubeasca zeul?

Am zis sa'l iubeasca, nu sa si'l abuzeze!