19 mai 2016

Vindecarea schiopului!

  Motto:  "  Decat sarac si bolnav, mai bine bogat si sanatos ".

 Ardeias Vlad strikes again!   Binecunoscutul deja pastor reformo-adventist, de orientare privata, Ardeias Vlad, tata, sot, si om dupa inima lui Dumnezeu, cunoscut publicului larg pt cugetarea "  Nu cred ca Dumnezeu l'a creat pe Adam cu anus " , uimeste lumea medicala, actionand in spiritul vechilor cavaleri Jedi, folosind Forta, pt a'l vindeca pe un schiop, exact asa cum a facut si maestrul Isus Hristos cu cateva veacuri inainte.

  Nu ma intrebati daca Dumnezeu este doar o unealta in mana acestui mare initiat, sau o entitate cu vointa proprie!
Probabil ca daca avea vointa proprie, l'ar fi vindecat pe schiop chiar si fara interventia maestrului Ardeias Vlad, avand in vedere faptul ca mila si compasiunea divina ar trebui sa fie cel putin egale, daca nu chiar usor mai mari decat ale marelui initiat.
Explicatia rationala ar trebui sa fie ca schiopul nu facea obiectul agendei lui Dumnezeu in acel moment, drept pt care, a fost nevoie de un apel catre memoria lui. Mare noroc insa cu prezenta de spirit a gurului adventist, care, cu toate ca era in intarziere, si'a facut timp pt o divina vindecare, si nu doar atat! - ci si s'o filmeze si s'o posteze pe youtube, lucru care demonstreaza aplecarea catre oameni si problemele lor, bifand astfel o noua minune inregistrata.

Din cauza ca vointa divina a fost efectiv deturnata si manipulata de catre marele initiat Ardeias Vlad, conchidem ca pastorul este de sorginte divina, intrucat nimeni in viata n'a reusit performanta de a'l vindeca. Nici macar medicii. De asta, propun sa'l supranumim Adreias Vlad - The Divine.

Daca o sa observati ca proaspatul vindecat mai schiopateaza totusi cate putin, explicatia logica e ca durerea i'a migrat catre celalalt picior, inainte de divina vindecare, iar omul saracul nu mai stie pe care picior sa sara de bucurie, dupa vechiul citat biblic "  ia'ti patul si umbla ".

Daca doriti sa depuneti plangeri impotriva abuzurilor lui Ardeias Vlad, care nu mai inceteaza sa tot vindece oameni, care altminteri s'au nenorocit singuri, prin neascultarea legii divine, schiopatatul fiind o pedeapsa justa, puteti depune contestatii la  Banca Transilvania, cod de identificare fiscala 331.....dar ce s'o mai lungim!  Va las locul unde'i puteti multumi lui Dumnezeu ca l'a creat pe marele initiat. Dumnezeu vrea bani.  Cat mai multi bani!
Iar pe dumnezeu, daca exista, sa'l lasam sa'si faca meseria de atotputernic, si sa nu mai intervenim si sa'l tot bruiem cu tot felul de rugaciuni, ca de asta nu mai stie saracul pe cine si cum sa'l vindece si singur.

Forta sa fie cu voi, cu toti!

http://www.divinavindecare.ro/Divina_Vindecare/Home.html