16 iulie 2016

Dumnezeu e blondă!Mai frate, ce ti'e si cu culturile astea in care ne'au fost dresate mintile!

In cultura noastra, care nici macar nu e a noastra, ci e suma altor franturi de culturi, imprumutate din alte parti de lume, unele cunoscute, cele mai multe nu, si care au traversat diferite pasaje de istorie, se face ca cea mai venerata imagine este imaginea Puterii.  Toata lumea o venereaza pe gagica asta.

Fundamentata pe aceasta adoratie perversa, ne'am creat o societate care din varful piramidei ceresti si pana la ultima entitate insignifianta,( intotdeauna saracul, evident ) , a produs imagini mentale ca variatiuni pe aceeasi tema ale principiului puterii.

Cel mai tare si aflat in varful piramidei e bineinteles...dumnezeu, zeul crestinilor.  Nici Allah nu'i mai breaz, si nici alti zei, la fel de adevarati ca cei care ocupa in timpul prezent titlul de cei mai adevarati zei.

Cum in culturile noastre, femeia a fost privita intotdeauna ca un obiect, o fiinta inferioara...un fel de skin of the dick ( a se citi Vechiul Testament ) , nici prin cap nu le'a trecut bunilor credinciosi sa'i atribuie fiintei supreme caracteristici de femeie.
Eventual, in cazul in care era frumoasa si arata bine, barbatul a tratat'o ca pe un trofeu, iar de maimutoi ce era / este, femeia a reprezentat pt el obiectul cu care se masturbeaza.  Cam la asta se opreste iubirea celor mai multi.  De cele mai multe ori, decat sa'si scoata ochii perversi, mai bine i'au pus burka, sau ma rog, rochii pana la fluierele picioarelor.

Nici nu ma mir ca vajnicii credinciosi, care au in minte 3 ulite stramte de gandire l'au facut pe dumnezeul lor barbat!  Cum altfel!  Dumnezeu e puternic ( atoateputernic uneori ) , e furios, agresiv, deci barbat.  De'aia si exista in cultura ortodoxa ( si nu numai!  )  maxima " Dumnezeu e dragoste " , "...dar te bate ". Deci e barbat.
In realitate, credinciosii, avand in minte imaginea unui barbat, si mai ales agresiv, puternic si te miri mai cum, nu'si iubesc dumnezeul, ci se tem de el. E si normal!  E instinctiv. Ii abuzeaza!

Ma intreb naiv:  daca spre exemplu Dumnezeu, ar arata asa, nu s'ar misca nimic in mintile fundamentalistilor religiosi, si s'ar apuca sa'si iubeasca zeul?

Am zis sa'l iubeasca, nu sa si'l abuzeze!4 comentarii:

 1. Interesanta abordare, cu care m-am confruntat si eu acum vreo... 10 ani.
  Dar nu in ce priveste Dumnezeu, ci Isus. Ii tot intrebam pe credinciosi: Daca Isus ar fi fost femeie...? Dar nu apucam sa termin intrebarea, ca se indepartau de mine cu un sentiment de greata, jigniti si murdariti in creierul lor de cimpanzeu, pardon, de "homo erectus"!
  Imi amintesc ca am citit niste studii ale unor teologi, în care mentionau ca evreii aveau notiunea unui Dumnezeu feminin. Ceea ce ma surprinde este ca si astazi exista o secta (într-una din Corei) care sustine ca Dumnezeu e femeie...
  (The WMSCOG believes in God the Father and God the Mother, who came to earth in the flesh. Ahn Sahng-Hong’s spiritual wife, Zahng Gil-Jah, is known as “the Heavenly Mother.” According the WMSCOG, “God the Mother is the core of our faith and the figure that guides us. . . . God the Mother stands by and prays for us whenever we face hardships.” )
  Tâmpiti sunt multi, daca nu chiar toti, fiecare in felul lor (al nostru!).
  Ne intrebam de ce femeile sunt mai religioase? Pai sunt maritate cu Hristos, unele pana la orgasm, cu trairi erotice...
  Daca Dumnezeu ar arata ca tanara de mai sus, s-ar inversa rolurile. Barbatii ar deveni foarte religiosi si si-ar dori o viata vesnica traita intre "cei doi tâlhari" din sutienul blondei.
  Ah, puterea, prostituata asta deghizata in placere!
  Puterea musculara da superioritate in regnul animal, dar la umani viclenia da superioritate.
  Apropos, am vazut un documentar despre animale in care se spunea ca femelele omoara dintr-un singur motiv: sa se hraneasca pe ele si progenitura, iar masculii din doua motive: sa se hraneasca pe ei si sa sa reproduca (omoara adversarul sau puii femelei).
  Pana la urma totul se învârte între supravietuire si reproducere...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri

  1. ...si ne miram ca dumnezeu n'a fost in stare s'o lase gravida pe logodnica lui Iosif, tamplarul, trebuind sa apeleze la serviciile...duhului. :)))

   Ștergere
 2. Bro ,daca nu'si arata kurul tot degeaba.Nu de alta ,dar pana acum, de mii de ani Zeul s'a comportat ca o vedeta XXX. Si,uite si maxima cerului:cel mai reusit sex oral este cel pe care ti'l face gura credinciosilor. Toti il fac zilnic dar cica la judecata vine si rasplata.Multi chemati ,putini alesi.
  Asta in cazul in care d'zeii "este blonde".
  Reciproca : cum te f* zeul la constiinta nu de f* nimeni.

  Allahu pokemon akbaru :) rpd ca virginele sunt pe terminate:)))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De groaznic de multe ori am insistat pe tirania asupra constiintelor.
   Insa, ma intreb: maimutoii astia, n'ar fi in stare sa'si abuzeze zeul, daca ar fi pusi in situatie?

   Ștergere