19 mai 2016

Vindecarea schiopului!

  Motto:  "  Decat sarac si bolnav, mai bine bogat si sanatos ".

 Ardeias Vlad strikes again!   Binecunoscutul deja pastor reformo-adventist, de orientare privata, Ardeias Vlad, tata, sot, si om dupa inima lui Dumnezeu, cunoscut publicului larg pt cugetarea "  Nu cred ca Dumnezeu l'a creat pe Adam cu anus " , uimeste lumea medicala, actionand in spiritul vechilor cavaleri Jedi, folosind Forta, pt a'l vindeca pe un schiop, exact asa cum a facut si maestrul Isus Hristos cu cateva veacuri inainte.

  Nu ma intrebati daca Dumnezeu este doar o unealta in mana acestui mare initiat, sau o entitate cu vointa proprie!
Probabil ca daca avea vointa proprie, l'ar fi vindecat pe schiop chiar si fara interventia maestrului Ardeias Vlad, avand in vedere faptul ca mila si compasiunea divina ar trebui sa fie cel putin egale, daca nu chiar usor mai mari decat ale marelui initiat.
Explicatia rationala ar trebui sa fie ca schiopul nu facea obiectul agendei lui Dumnezeu in acel moment, drept pt care, a fost nevoie de un apel catre memoria lui. Mare noroc insa cu prezenta de spirit a gurului adventist, care, cu toate ca era in intarziere, si'a facut timp pt o divina vindecare, si nu doar atat! - ci si s'o filmeze si s'o posteze pe youtube, lucru care demonstreaza aplecarea catre oameni si problemele lor, bifand astfel o noua minune inregistrata.

Din cauza ca vointa divina a fost efectiv deturnata si manipulata de catre marele initiat Ardeias Vlad, conchidem ca pastorul este de sorginte divina, intrucat nimeni in viata n'a reusit performanta de a'l vindeca. Nici macar medicii. De asta, propun sa'l supranumim Adreias Vlad - The Divine.

Daca o sa observati ca proaspatul vindecat mai schiopateaza totusi cate putin, explicatia logica e ca durerea i'a migrat catre celalalt picior, inainte de divina vindecare, iar omul saracul nu mai stie pe care picior sa sara de bucurie, dupa vechiul citat biblic "  ia'ti patul si umbla ".

Daca doriti sa depuneti plangeri impotriva abuzurilor lui Ardeias Vlad, care nu mai inceteaza sa tot vindece oameni, care altminteri s'au nenorocit singuri, prin neascultarea legii divine, schiopatatul fiind o pedeapsa justa, puteti depune contestatii la  Banca Transilvania, cod de identificare fiscala 331.....dar ce s'o mai lungim!  Va las locul unde'i puteti multumi lui Dumnezeu ca l'a creat pe marele initiat. Dumnezeu vrea bani.  Cat mai multi bani!
Iar pe dumnezeu, daca exista, sa'l lasam sa'si faca meseria de atotputernic, si sa nu mai intervenim si sa'l tot bruiem cu tot felul de rugaciuni, ca de asta nu mai stie saracul pe cine si cum sa'l vindece si singur.

Forta sa fie cu voi, cu toti!

http://www.divinavindecare.ro/Divina_Vindecare/Home.html


5 comentarii:

 1. Nah , ce sa zic ? daca dam la o parte posibilitatea ca multe persoane de gen, sa sufere de sindromul Munchausen, probabil ca fratele Vlad este doar ”meseriasul” ce repara(crede el ) cu o inregistrare, ce nu au reusit sa repare altii mai versati, cu toate predicile motivationale din lume in ultimii 2000 de ani . Medicii ?..niste maini stangi ale zeului , in opinia dreptcredinciosilor de orice culoare denominationala.Cand vindeca , asa a vrut dumnezeu , cand moare subiectul , medicul n-are suflet sau a facut malpraxis.Sau mai sunt unii pe care cred ca dumnezeu îi ridica la cer pt ca are nevoie de ei in cei 144 jdemii.

  Intrebarea care se naste, este urmatoarea : Oare, peste cateva zile(20) cand tataie va ajunge din nou sa nu-si mai poata misca piciorul, va fi pe faza sa ne ofere si episodul 2 ?! ..Nu de alta , dar sunt multi ”pescari”care lauda balta inainte ca sa vada culoarea pestelui .

  Trist !... poate ca trebuia sa scrie undeva , mic , atentie : imagini care va pot afecta neuronal.
  Poate nu i-ar strica sa dea o tura prin sectiile de pediatrie din Romanika .Da, da , da ..si sa filmeze si icoanele de pe pereti si conturile unde se strang donatiile ! Ce se intampla cu banutii dupa ce moare subiectul , asta face parte dintr-un alt film.

  Asta asa, ca sa se convinga, ca puiutii de Om , nu au nici o vina ca s-au nascut asa ( in afara de aia , ca nu sunt prematur spalati pe creier , de chestiunea aia cu credinta care muta muntii , sîc !) Soc , soc , soc , asta-i ”logica crestinului ”. Copiii mici si tineri adolescenti , mor datorita pacatului adamic, lipsa credintei oarbe si nu au apucat sa castige niste banuti , pt a-si mitui *mnezeul.

  Altminteri , mi se pare destul de retrograd sa ne inchipuim ca Gizăsul are afinitati cand vine vorba de gradele de handicap , in contextul alora ce raman pe veci tintuiti la pat , cu toate ca si-au terminat tot arsenalul de rugaciuni , acatiste , cruci , molifte si inclusiv ultimul banut din portofel.Cred ca a venit vremea sa spunem ia-ti mintea si fa ceva creativ din ea...next page ca mai am )))


  RăspundețiȘtergere
 2. ...si inca ceva :

  Bai , frateee.....iti dai seama ca ”scoala-te si umbla ” a devenit un fel de cod secret accesibil doar initiatilor ? ... Poate ar trebui, ca de maine toti bolnavii din spitalele de pretutindeni sa poarte niste tricouri pe care sa scrie asa : ”Caut credinta serioasa pe termen scurt ! Ofer 10 % din pensie sau bonuri de masa ! Pro bono : tutorial pe YT ” !

  Bleah , sa fie asta preludiul unei gandiri ce refuza realitatea ?....in alta ordine de idei ( antagonism pur ) parca scria pe undeva ca in Împaratie(care o fi aia din Multivers) vor purta toti trupuri noi , probabil ca materia cenusie ramane aici cu nemantuitii , sa nu se prinda ca au fost inselati.

  Eu sunt de parere ca primul pas spre insanatosire ar fi asta : ”Șăzi ghinișor , si gandește ! ” De ce am ajuns in stadiul asta , care este secretul binomului cauza-efect ....Oare campul meu energetic se modifica la stimuli externi , sau efectul Placebo e mai random atunci cand persoana manifesta o credinta mai mare in paranormal.

  Un alt aspect . De ce ar avea nevoie Dumnezeu , de o comunitate de paralitici , pentru a putea sa-si arate muschii ? .. s-o fi fript bietul Om-dumnezeu cu o prestatie esuata pe termen lung(vezi episodul crucii ) , atunci cand toti ”pareau” credinciosi si zdraveni la cap , si a hotarat in Omniscenta Sa , ca lumea mai merita o sansa , cu conditia ca pe Planeta sa fie un nou Potop , dar a inlocuit apa cu credinta. Statisticile ne arata numarul celor internati in spitalele de nebuni , ce au la baza patologie memetic religioasa , a crescut vertiginos. Aha , am inteles . Isus a venit sa-i mantuiasca pe cei bolnavi , pt ca cei zdraveni au devenit agnostici intre timp. Industria teocarismatica intre timp numara marafetii....https://www.youtube.com/watch?v=6ocD1Aiy7Vs
  Religia minunilor a devenit in fel de univers infantil ,o vaca buna de muls la concurenta cu filmele SF . Arsenia Boacana se lupta pentru un loc in top ten. Dar sa revin la filmuletul lui Vladut.

  Daca urmaresti reactia vecinei de scara, realizezi ca la final avem secvente care dau palme logicii. Nu pare prea mirata de minune , dar afirma ca numai Dumnezeu are putere , cu toate ca Vlad dorea s-o convinga de puterea rugaciunii . Nu vreau sa-l ofensez pe cameraman, dar de ce rugaciunea asta nu a facut minuni si in cazul tatalui sau !..Si spun asta, ca unul care a si avut pierderi de persoane dragi , si s-a dovedit ca ”puterea rugaciunii” este doar pura teorie . Sa-mi demonstreze fizic cineva , ca in urma rugaciunilor i-a crescut un deget taiat . Cer prea mult ? Sau astfel de minuni nu suporta camera de filmat .

  Mizantropescule , linia de demarcatie dintre realitate si fictiune este destul de fina. Este mai Zen sa afirmi ca Dumnezeu te-a facut bine , decat sa admiti ca exista si reglaje in corpul uman tot asa asa cum se regasesc in legile naturale ale pamantului .

  Slabut film ,nu merita banii, nu m-a convins @ bine ca-l pot urmari pe YT ,gratis :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Ma', io as reduce totul la urmatoarea cugetare: daca tot exista minuni, de ce mai lucram noi cu ochiul dracului, banul, complicandu'ne cu conturi pe la Banca Transilvania, si alea alea, cand e mai simplu sa te increzi in dumnezeu, care va face sa traiesti fara bani?
  Se pare ca gurul Ardeias e bun de gura, dar cu credintele sta cam subtire. Ma rog, si cu neuronii, dar asta'i deja de competenta medicilor. Aia adevarati.

  RăspundețiȘtergere
 4. Coorect :)...ai si suport biblic in argumentare .Cica, credinciosul va trai prin credinta.
  Deci sa fii putin nebun nu strica pe lumea asta.
  Banul este doar o carja a lui D'zeu prin care ne arata ca nici el nu'i prea credincios ,logic ,nu ?..

  RăspundețiȘtergere
 5. Avem pilda profetului Isaia, care ca sa'si demonstreze transparenta in ce priveste profiturile care deriva din lucrarea de predicare, a preferat sa'si dea jos buzunarele, cu tot cu pantaloni si sandale si a predicat 3 ani de zile in cucul gol si descult.
  Gurul Ardeias, daca cumva se gandeste sa'si demonstreze si el transparenta, ajunge sa'mi spuna, si chiar si in intarziere, promit sa ma arunc in masina si sa trag o fuga sa'l filmez, ca sa bifam a doua minune inregistrata.

  RăspundețiȘtergere