16 noiembrie 2015

Despre jocul gresit!De ce este dumnezeul crestinilor un psihopat nenorocit, la fel de psihopat ca Allahul musulmanilor?
Pt ca sunt produsul unui joc gresit.
Sa ma explic.
Imi este deja destul de clar ca umanitatea asta este alcatuita din oligofreni. Cu extrem de mici exceptii, care devin cu fiecare zi petrecuta in prezenta gandirii niste biete victime ale majoritatii care behaie in grup.
Stim prea bine ca ochiul, urechea, mirosul, gustul, pipatiul.....sunt receptorii...simturile cu care detectam realitatea. O detectam cu simturile!  Cea care o interpreteaza este creierul. Mintea adicatelea!
Atunci cand mintea este stricata, degeaba vezi un lucru, ca'l interpretezi aiurea! Esti defect!

Umanitatea asta, majoritatea adica, inca n'a inteles dinamica vietii pe planeta asta, si in loc sa faca un efort intelectual de nivelul unui plod de 12 ani, continua sa proiecteze pe peretii mintii imagini antropomorfe ale unui zeu mort, deja putred, in fata cauia ingenuncheaza.
Adica, ingenuncheaza in fata produsului propriei lor imaginatii! In traducere pt cei mai inceti la minte....in fata unui idol!

Daca te si pricepi putin la psihologie / psihanaliza, dupa un mic exercitiu de logica, tragi linia: dumnezeul asta e un psihopat. Si de nationalitate evreu.
Ajunge sa parcurgi vechiul testament, plin de crime odioase, violuri, sclavie, ca sa te prinzi ca pe planeta asta principiul dupa care functioneaza treburile, este cel al puterii.
Cel tare il asupreste pe cel mai slab. In vechiul testament, acelasi principiu. Ba si divin pe deasupra! Judecati cu creierul vostru daca este corect sau nu ceea ce va spun!
Va mai spun o chestie adevarata : cauzalitatea nu poate fi fentata. Nu te poti nici ascunde de ea.  E ca o spirala , ca un cerc vicios, in care se invarte nu numai omul, cu intreaga umanitate! Ceea ce seamana omul, aceea secera!

Acest status quo este perimat. Mie mi'este foarte clar. Duce la pierzare! Ne ducem pe scurgere, oameni buni! Nu carpit trebuie, nu cautate solutii de compromis. Cauzalitatea nu poate fi fentata! 
Acelasi joc, nu da alte rezultate! E nebunie curata sa crezi asta!
Trebuie schimbat jocul! Nu mai merge pe... PUTERE! 
Ni s'au spalat creierele de mici cu ideea ca concurenta, conflictul, produce progres. Nimic mai fals!
Toata societatea asta nevrotica ajuns asa, tocmai din cauza jocului si regulilor lui gresite!
Totul este un joc politic mizerabil... Si stiti ce e e politica?
O stare de razboi! Noi in asta traim! Politica doar ne spune cand facem cate un armistitiu temporar. O stare de noapte a spiritului.....
Deci....asa e lumea, asa va e si dumnezeul! Pricepeti la ce va inchinati? Asta e noaptea mintii! Atunci cand inteligenta nu'ti mai straluceste pe firmamentul mintii, iar intunericul o ia in stapanire, pretinzand ca este lumina....

................................................................

O stiti pe aia cu dragostea?
Dragostea nu face concurs...nu e politica, si nu e curva.
Nu e sentimentalism ieftin. Nu e circ fara / pe bani.
E...pace! 
Daca concuram intre noi, logica elementara ne spune ca ne cream concurenti, oponenti ...fie ei si imaginari!
Suntem intr'un conflict, in primul rand psihologic! Ne divizam. Nu poti sa'l iubesti pe cel cu care concurezi si cu care esti in opozitie! Trebuie sa fii mai puternic decat el! Astea sunt regulile jocului!
Ori, dragostea, nu merge asa. Nu asa functioneaza. Nu pe principiul asta.
Remember? " Cel care vrea sa fie cel mai mare intre voi, sa fie servul vostru ". Asta'i. Se schimba statul quo'ul!
Dinamica vietii! Nu mai semeni vant...nu mai culegi furtuna! Cauzalitatea devine aliatul si prietenul tau! Nu te mai pedepseste. Te impaci cu ea!

Pe plan politic, nu mai votezi pe unul care sa te conduca. Esti un om liber, nu o vita!
Pe plan spiritual, nu mai trebuie popa sa'ti interpreteze realitatea in locul tau, nici vreun pastor tembel, ca si tu ai un creier cu care sa gandesti pt tine insuti!
Nu mai ai nevoie de legea aia distructiva, cica divina! - ucigatoare de spirite, venita ca un bici din exterior, ca o zabala pusa in gura cailor!
Esti liber!
In dragoste exista libertate! Libertate, nu dictatura, nu totalitarism, nu fascism religios, sau politic.

Daca la forta asta a vietii vreti voi sa'i spuneti " dumnezeu ", faceti dar sa locuiasca intre voi!
Altminteri.....nu faceti decat sa va inchinati sarpelui celui vechi, vanzandu'va sperantele unui maine care nu va veni niciodata.

Mai simplu de'atat.....nu stiu cum sa  spun.

2 comentarii:

 1. Dap , scurt si la obiect *

  Gura celui ce are si putina minte , adevar graieste !...Personal am ajuns la parerea ca mintea, adica creierul ( ca filtru al realitatii) , nu este o intamplare a naturii . Nu este chiar deloc lipsita de sens si nici aparuta in mod accidental (ca deh -. la nastere toti tre sa avem un creier ) , ba dimpotriva . Aceasta ” minte” nu este altceva decat o fundamentala fateta a realitatii .

  ”In dragoste exista libertate! ” ...e trist ca tu inca mai crezi in asta !!!!..sper ca nu esti un idealist . Dragostea asta pura pe care o invoci tu, din pacate nu detine autorizatie de la ISU. A fost pervertita in mentalul ”colectiv ”...si tine cont ca de la idiotenie la genialitate ne ramane doar ”gandesc, deci exist ”...

  Constiinta , dragostea , liberul arbitru , nesupunerea , dualismul , istoria , etc ...toate astea au fost macinate si sunt in continuare macinate de nihilismul reductionist politic si sectarismul divizionist al tuturor dogmelor religioase .

  Miza , oamenii din ziua de astazi sunt fortati sa imite nu sa creeze . Frica de esec este motivul pt care traim cu Constiinte de imprumut , daca pot sa ma exprim asa . Privim cu groaza la manipularea ordinara din ultimele luni si nu vedem decat un amestec de zoologie si psihiatrie . Si tu, vorbesti asa frumos de dragoste?...Nu-ti dai seama ca nu suntem in genere decat niste obiecte . Poate asta este si motivul pt care cei mai multi simtim nevoia sa existe si un ”dumnezeu” !!!....Realitatea aia de care vorbesti , nu poate exista decat atunci cand ai curajul sa treci de la obiect la eu . Si spun asta pt ca niciodata parca dumnezeu nu a fost ataT de epatant . Ma framanta totusi o intrebare de copil mic : oare ar mai fi existat in lumea asta oameni care sa ucida in numele lui daca sangele descompunerii zeului ar fi cald ?...vezi ca-i cu skepsis asta bro :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Scopul unui articol este sa fie scurt si la obiect, sa sintetizeze. Sa puna in fraza niste idei, sa le dea continut, forma si gust. Greu lucru, crede'ma. Oamenii vor informatia condensata, repede, pe masura fugii in care traiesc. Daca'ti casca de 3 ori la articole, nu te mai citesc, si parca nici nu asta e problema, ci ca s'a pierdut posibilitatea ca o minte sa mai fie scoasa din masina asta de tocat.
   Dragostea...da. Nu cred in zei, dumnezei sau semizei, nici in vreun personaj mitologic. Cred in dinamica vietii, altfel decat in gunoiul asta de sistem. Cred in bucuria vietii, aia pierduta, ca un paradis pierdut. Mi s'au uscat oasele traind viata asta sintetica, n'o mai suport. Si asta pt ca stiu, ha! - am credinta! - ca se poate si altfel. Asta ma face idealist? Atunci da, sunt.
   Cred.

   Ștergere