15 august 2014

De ce este dumnezeu retardat.

Cum n'am mai scris de multa vreme vreun articol, m'am gandit sa'mi resuscitez fitzuika cu o bomba.

Si cum in mintile voastre inteligente putrezesc tot felul de mortaciuni intelectualissime, cel mai inalt standard la care va puteam lovi in oua, cu scopul de'a va trezi,  era....dumnezeu. Sa nu cumva sa radeti, ca de data asta nu fac misto.

Privind cu maxim interes in jur, manifestarile maimutoilor ajunsi bipezi printr'un accident evolutiv, ma crucesc de cum se poate distorsiona mintea patrata, in asa fel incat zeita LOGICA sa ajunga maltratata pana schizofrenizare, astfel incat sarmana noastra perceptie simpla asupra REALITATII sa ajunga sa scindeze in mii de franturi diforme, unele mai monstruoase decat altele, toate facand parte din circul fara bani numit......ha! - DUMNEZEU.

Si cum orice afirmatie merita un argument, haideti sa driblam printre ele, poate-poate si altii , altii  decat mizantropul damnat sa vada lucrurile asa cum sunt, se mai trezesc si alti....nebuni, la starea de gratie de...A FI.

 Haideti sa vedem impreuna ce'i ala...Dumnezeu!

Dumnezeu, conform tuturor perceptelor, este AUTORITATEA de ce natura vreti voi, fiind atoate...wtf...stiutor, facator, creator, ma rog, frumos, cu ochi albastri, blond , inalt si frumos,  stapanul tuturor fiintelor  libere..., care dicteaza din cer ( aici mizez pe capacitatea cititorilor mei de'a sti unde sa rada ) ... binele si raul altfel decat il regasim in creatiile noastre strambe.
Sa vedem daca'i asa!

Luata la purecat cartea de capatai a crestinilor, unde Dumnezeu se releva a fi cel ce este ( aici gasim implicatii serioase, carora din pura greseala n'o sa le dam atentie de data asta ),  constatam ca studiind vreo....3 minute profilul psihologic al dumnezeului evreilor ajungem la concluzia inevitabila ca dumnezeu era...evreu!
Si nu pt ca ar fi jmecher, asa cum este un evreu.
Si cum evreii au diferite talente, sa vedem care'i sunt talentele dumnezeului lor.

De exemplu, dumnezeu in afara de'a fi jmecher, e si criminal.
Si nu doar criminal, ci e si prost din cale-afara!
In realitate, in biblie gasim scuza divina pt toate crimele, violurile, talhariile, abominatiunile, abaterile de la logica, nenorocirile, care fiind sub imperiul argumentului - forta numit Dumnezeu, pot fi justificate ....nu'i problema ca ilogic, dar macar prin credinta.
Si cu asta, tragem un sut in oua si termenului CREDINTA......

Ma tot intreb daca pe Dumnezeu poate sa'l cheme, daca vrea el, si Allah!
Mi se pare la fel de idiot!

La fel de fara argumente. La fel de fundamentalist. La fel de violent. De egocentrist. De persuasiv.
De...prost.


Nu v'ati intrebat niciodata de ce Dumnezeu asta...difera in functie de cultura?
Nu v'ati intrebat de ce e atat de ...schimbator...de.. labil ?

Va spune mizantropul: pt ca voi l'ati creat.  Dada!  Culturile!.....................................Voi! Cu imperfeciunile voastre, cu neajunsurile voastre, cu durerile voastre, cu frustrarile voastre, cu iubirile voastre, cu frumosul din voi, cu durerea din voi, cu nimicnicia voastra, cu divinul din voi, cu frumosul pe care'l puteti, cu uratul care va umbreste.

Voi l'ati creat!

Si nu'l cheama dumnezeu! Il cheama allah! Sau cum vreti voi!

Nu numele conteaza, ci......


CINE SUNTETI CU ADEVARAT VOI!
Asadar, lasati la o parte rahaturile, si aflati repede cine sunteti!