25 decembrie 2013

Proiectul Camelot.

 Daca pana acuma mi'am obisnuit cititorii cu un anumit gen de articole, in general foarte critice si demolatoare la adresa supei in care ne scaldam de vreo 5000 de ani de civilizatie, astazi voi face ceva nou si diferit.
Voi posta un filmulet de pe Youtube, pe care am sa va rog sa'l vizionati si pe urma, sa va exprimati impresiile cu privire la ce ati vazut. 

Si asta pt ca am convingerea ca implicarea Dvs. directa intr'o discutie constructiva, va va face un imens bine nu doar Dvs, dar si celor mai sfiosi, celor care le este teama sa spuna ceea ce cred, din cauza ca ar putea fi ridiculizati sau judecati de majoritate.

Daca vreti sa'mi cunoasteti parerea, si poate pt a va incuraja sa va exprimati liber, am sa va spun ca dincolo de orice consideratie metafizica, omul are datoria sa'si cunoasca realitatea. Fie cea interioara, fie cea care'l inconjoara. 
Stim prea bine ca marea majoritate a colegilor nostri de specie se scalda intr'o ignoranta, de multe ori sora cu prostia. 
Mai stim foarte bine si ca aceasta ignoranta sta la baza realitatii pe care ne'am construit'o la nivel individual sau ca specie. Si mai stim, pt cei care vad sau incep sa vada, ca directia spre care ne indreptam nu este cea corecta.
Ba din contra!...

Stiu si ca unii dintre cei care vor viziona filmul vor fi sceptici. Poate unii se vor grabi sa catalogheze, dupa vechea meteahna a omului, ceea ce nu cunoaste. Daca exista - si vor exista binevoitori, ii asigur ca nu sunt in ignoranta la randu'mi vis-a-vis de tot ceea ce insemna patologie si diferitele ei forme de manifestare,  asigurandu'va ca sunt deplin constient de provocarea la care va supun, si ca atare comentariile rauvoitoare ii rog sa si le autocenzureze.
Vreau sa merg mai departe de acestea, si asta impreuna cu voi.

De aceea, rog comentatorii sa isi exprime parerile semnate fie cu un pseudonim, fie cu propriul nume. As aprecia mult mai mult decat anonimatul...
Mentionez ca insultele, atacurile la persoana vor poposi in spam. 
Doresc ceva constructiv, nu distructiv.
 

Va multumesc si...curaj!