6 octombrie 2013

Ordine Naturala sau Noua Ordine?
Cei care ma citesc cu abnegatie, au putut vedea ca strig cat ma tin rarunchii impotriva sistemului.
De fapt, insusi blogul meu e impotriva lui, ca o voce care striga in pustie.

Va si spun, a nu stiu cata oara de ce.

Sistemul, prieteni, sfideaza ordinea naturala a lucrurilor, inlocuind'o cu nesimtire cu o alta, nenaturala, cu pretentii de naturala ! 
Ati inteles, nu?

Pentru creierele mai odihnite, cum se poate intampla sa mai nimereasca cu totul accidental pe'aici,  adicatelea, legea naturala, data de Dumnezeu alduitul, e inlocuita de una facuta de om.
Ca sa'si sustina creatia monstruoasa, omul are pretentia ca de fapt asta e ordinea  lucrurilor!

In consecinta, cu toate ca risc sa ma repet pana la suprasaturatie, statul, cel care ne paraziteaza pe toti, cica e natural.
Ia sa vedem ce scrie in cartea cu crestini despre asta:

http://mizantropescu.blogspot.ro/2011/02/israelitii-cer-un-imparat.html

Vedeti? Scrie alb pe negru ( asa e la mine pe blog, invers decat la altii ) , ca daca'ti pui pe cineva sa te conduca, ajungi sluga lui.
Iar voi, sunteti niste sclavi, si va felicit pt asta.  Bravo!
Insa poate ca unora la scapa asta, din cauza rutinei, un instrument misto de nivelat creierele. 

Unii dintre cititorii mei, mai religiosi din fire, vazand ca am scris despre stat, au rasuflat usurati, gandindu'se ca religia e naturala  si'n consecinta, scapa necriticata.
Nu dragilor. Religia e tot un rahat mare, la fel de nenatural ca si statul. 
Si ca si orice structura ierarhizata de pe planeta asta - inchisoare.

Acuma, fiind majoritatea dintre voi baieti cuminti si obedienti, care nu puneti intrebari multe, care nu va fortati creierele cu sinapse inutile, vedeti totul ca pe ceva bun.

Eu va zic altceva.

Omul, de cand s'a trezit pe planeta asta, a vrut, nu stiu de ce, sa'i intoarca fundul, sfidand ce este natural, si sa'si construiasca propria lege, ca un edificiu cu care sa atinga cerul.
In ziua de azi, cohorte intregi de produsi ai sistemului intuneca cerul cu prostia lor,  momind mintile slabe sa accepte ideea ca asta e ordinea naturala. Si iata ca reusesc!
Omul nu mai stie care e adevarul, si oscileaza ca o trestie batuta de vant printre otravurile ideologice si dogmatice, tarandu'se conform normelor corecte politic, dezumanizandu'se pana  la stadiul de schelet. Nu mai au consistenta! Se tampesc, se imbecilizeaza!
Eu sunt foarte sceptic cum ca asta ar insemna ordinea naturala.

Ba mai mult, imi pare ca si cei care mai au o bruma de minte, sunt mult prea sfiosi, mult prea neincrezatori in puterea lor, incat glasul lor se aude doar ca un zgomot de fond aproape imperceptibil.

Haideti totusi sa ne constientizam puterea, si sa intelegem cat de importanti suntem fiecare dintre noi in demersul nostru, acela de a trezi pe cei de langa noi.

Haideti sa aratam ca suntem vii. Gasiti'va curajul de a va impotrivi. De a rosti deschis adevarul!
Chiar daca pt moment, am putea fi numiti paria societatii. Sau poate chiar mai rau.
Haideti sa le daramam astora edificiul ala nenorocit, cusca in care ne'au inchis mintile.
Minciuna pe care o numesc ei adevar.