14 septembrie 2013

Despre ipocrizie.Astazi o sa vorbim putin despre manipulare si ipocrizie.
Va spun acusica si in ce context.

Subiectul la moda este exploatarea de la Rosia Montana.
Cu parerile pro si cele contra.
Stim prea bine ca toata afacerea este asa: noi punem la bataie muntii nostri, si altii vin si ni'i scurma bine in cautarea aurului, lasand in urma lor conform promisiunilor facute un adevarat paradis: cascade, izvoare cristaline, caprioare zburdand vesele pe campiile rezultate din muntii facuti praf, si bineinteles un popor fericit din cauza locurilor de munca castigate din frumoasa exploatare.Poporul evident ca n'o sa vada nimic din toata treaba, insa har domnului ca macar politicienii nu sunt atat de prosti, si vand totul pe bani, pe care evident ca or sa'i vada doar ei. Ca si cum tara asta ar fi a lor.
De asta si fac lobby in favoarea corporatiei care ne va face totul praf in numele banului.

......................

Ziceam despre ipocrizie.
Cum voi, cititorii mei sunteti cu siguranta mai inteligenti decat mine, am convingerea ca deja v'ati facut o idee despre biznisul in cauza, ati vazut propaganda pro, ati vazut si proteste contra. Ati vazut si protestele facute chipurile de minerii care vor sa munceasca. Si de care, guvernului i se rupe inima.

I se rupe atat de tare, incat mai ieri, in numele salvarii economiei, si bineinteles sfatuiti de hienele de la FMI, au concediat sute de mii de oameni, lasandu'i fara locuri de munca.
Adica au salvat ( hahaha!) rahatul de economie, in detrimentul omului, de care, ma repet, li s'a rupt de traumele prin care trece.

Acuma, de ipocriti ce sunt se vaicaresc ca cica unii aflati in stare de protest in fata minelor, vor sa munceasca. De parca cei pe care'i lasasera mai ieri pe drumuri n'au vrut acelasi lucru...

Vazand starea aceasta de fapt, ma gandeam sa propun relansarea economiei romanesti cu ajutorul oamenilor care vor sa munceasca, precum vor si minerii cazati la intrarea in mina si sa se creeze cadrul legal, conform cu moralitatea guvernantilor, urmatoarelor categorii profesionale:
 - hotilor de lemne ( care sunt credinciosii de duminica.. )
 - hotilor de fier vechi
- jmecherilor,
- mafiotilor
-casei regale tiganesti
- puturosilor
- politicienilor
-popilor


- tuturor hotilor!...