25 aprilie 2013

Drepturi pentru zoofili!

 Dupa cum probabil ca stiti, Franta este ultima care urmeaza, sau deja a legiferat casatoriile intre homosexuali, urmand nu trend'ul, ci agenda mizeriilor astora cu globalizarea.

Programa dezumanizarii continua asadar, lipsind OMUL de constienta binelui si raului.

Nu'i nevoie sa ai mai mult de 6 ani, varsta pana la care majoritatea parintilor isi mint plozii ca au venit pe lume adusi de barza. Ma rog, marea majoritate, pt ca sunt si alte pasari in fauna care i'au adus pe lume pe Guta si Florin Salam, despre care nu vorbim acum.

In general, dupa ce se trece de faza asta, omul incepe sa constientizeze ca specia lui mamifera se cam reproduce prin pui vii.
La mamiferele normale, actul acesta complex  se consuma intre parteneri de sexe diferite.
Sper din toata inima sa nu va sochez.

O sa'i sochez in schimb pe homosexuali, care pana in ziua de azi cred, nu ca au fost adusi de barza, nici de cioara, ci sunt rezultatul iubirii dintre doua mamifere: "Vasile" si sotia lui, "Gheorghe". 


In societatea noastra globalizata, medicina se cam trage pe fund, la fel ca orice stiinta care nu vrea sa recunoasca evidentele, si se codeste sa incadreze homosexualitatea in patologie. Adica....boala.

De ce?  Pt ca o societate bolnava, chiar foarte,  are ca  perfecta justificare statul, organele lui de represiune, de propaganda si corectitudinea politica pe care o baga pe gat societatii ca unei gaste proaste.

Pana aici, recunosc, nu ma mira nimic.

Insa daca ar fi sa mergem mai departe pe logica idiotilor astora, apoi musai trebuie sa ne gandim cu maxima consideratiune si la dorintele ascunse ale altei minoritati sexuale, altfel foarte discriminate:  zoofilii, despre care, politic vorbind, mi se rupe sufletul.

Daca tot e sa exploram fara piedici profunzimile frumoasei noastre naturi omenesti, dupa ce le'am dat dreptul homosexualilor sa'si exploreze pornirile, de ce i'am discrimina pe zoofili?

Nu orice barbat isi doreste un alt barbat! Pot exista oameni cu imaginatie mult mai daruita, de exemplu unii care prefera o capra!
In baza argumentatiilor astora, de ce n'ar avea voie sa se casatoreasca cu capra, vaca sau chiar camila preferata, daca asta din urma  este destul de aratoasa si hraneste poftele launtrice, la care, conform corectitudinii politice, nu avem voie sa atentam prin critica!

Insa, din pacate, din cauza lipsei unui cadru legal civilizat, ma tem ca zoofilii mai trebuie sa astepte.
Asta daca nu cumva, de prosti ce suntem, exterminam toate animalele de pe planeta lasandu'i intre timp fara parteneri....
Ar fi intr'adevar o mare nedreptate.

MACULATURA:


..sau...