25 martie 2013

Aplatizare.

Die
A little more
A little more for every day

Lord why
Oh tell me why
Do the seasons slowly grey ?


 ....................


Atat! 

9 comentarii:

 1. Meine Freund, viata asta este pina la urma un imens moft. Si cite palate de nisip sintem in stare sa ridicam, pina si in acest mare Nimic, Nihil, Nix, Nothing...

  http://www.youtube.com/watch?v=Ckom3gf57Yw

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :)

   Chiar azi ma gandeam, conducand inspre casa la ce specie speciala suntem.

   Mi'au trecut prin fata ochilor, prin jungla traficului clujean ba maimutoi care voiau intaietatea de la volan, cersind prioritatea, ba pietoni care o voiau pt ei, ba politisti care nu pricepeau o iota din toata manifestarea omenescului, ba te miri mai ce.
   Mai vine vremea cand bolnavi fiind, am da orice sa ne vindecam. Ne agatam cu unghiile de minunatia asta de viata.

   Ma intreb ca ultimul prost: oare daca am renunta la acest "EU, MIE, AL MEU", am avea chiar atat de suferit?
   Insa nu se poate. Ne e frica. Ne e frica chiar si sa murim.

   Ce idioti!


   Ștergere
  2. Vai, ce idee, atit de putin generoasa, fata de o specie asa de majestuoasa, de nobila, de evolutionista! In care fiecare nulitate absoluta se viseaza a fi buricul Universului! Ce dezamagire completa pentru omenire, in ansamblul ei! Pai daca am inlatura "posesia", ce naiba ar mai ramine din noi?! Ca doar "haina-l face pe om" si "cel caruia Dumnezeu ii da ofera slujba, ii da si minte pentru ea"...

   Ștergere
 2. ... "cel caruia Dumnezeu ii da o slujba, ii da si minte destula pentru ea."

  RăspundețiȘtergere
 3. "Ne e frica. Ne e frica chiar si sa murim."

  Mai ales.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Practic ne e frica de momentul in care am putea fi trasi cumva la raspundere, nu de moartea in sine... Caci, nu'i asa, traim intr'o cultura care accepta ideea de viata de dupa moarte.

   Ștergere
  2. practic, mi-e teamă de durerea pricinuită de momentul morţii, nu de ceea ce urmează acestui moment. "ghost" este un concept, nu o credinţă în viaţa de după moarte.

   Ștergere
  3. Tare mi'e ca frica de momentul mortii te terorizeaza o viata intreaga, in timp ce moartea va veni intr'o clipa, poate pe atat de nepregatite, incat nici nu vei sti... Oare merita sa te mai gandesti la asa ceva? :)

   Am inteles prea bine ca ghost e un concept.

   Ștergere
  4. pe aceeaşi idee te poţi întreba dacă merită să gândeşti în general. când traversezi o stradă circulată de maşini, nu te asiguri?

   Ștergere