26 ianuarie 2013

Fuga de Dumnezeu.

Motto:
 " Cine îşi va păstra viaţa o va pierde; şi cine îşi va pierde viaţa pentru Mine o va câştiga. "
Atat.
Sau...e nevoie sa va spun mai mult?  

9 comentarii:

 1. am sa trag maine o doza pe nas, lasandu-i ipocritului asta kabalist autointitulat dumnezeu, o scrisoare de adio: "King of kings and lord of lords....i do it ONLY for you!"...sa vezi ce-i vor creste muschii. ce zici, sa incerc ceva ...mai teatral?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. N'ai curajul a fi teatrala.

   Instinctul de conservare va fi dumnezeul tau pt o clipa.

   Ștergere
 2. nu-ti dori sa afli vreodata de ce sunt in stare cand e vorba de curaj. ma tem ca daca raman strict la tema....teatral....va trebui sa recunosc ca n-am talent.

  p.s. conservarea ar presupune lipsa unui final....ceea ce-mi displace profund. eu insami imi ajung deja....daca intelegi ce vreau sa zic, si sunt 1000% constienta ca Sursa mea ma intelege. noroc ca am o presimtire ca eul actual nu poate fi conservat, slava sursei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Avem o latura geamana.
   Imi place mintea ta. Te strica gura.

   Ștergere
 3. te inteleg. exista barbati care n-ar face fata, de aceea ajung sa vada o asemenea caracteristica ca fiind negativa, nefeminina s.a.m.d. dar norocul nostru feminin este, ca exista si barbati robusti, care din contra, o vad ca fiind o latura pozitiva. mai ales ca gura mea e dezlantuirea a ceea ce a fost inlantuit in copilarie. ceva ce si-a insusit candva libertatea, n-o vei mai putea incatusa niciodata.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Gura ta spurcata e minunata! Singurul lucru impotriva ei a fost incercarea nu de'a o incatusa, ci de'a o pondera. Incolo, ca de la mizantrop la mizantrop: simte'te libera!

   Ștergere
 4. Caut de o ora pagina unde era tema cu Ardeias si.... ori is prea obosita s-o mai gasesc, ori nu se mai incarca. Asa ca-ti urez aici noapte buna si merci de companie.

  RăspundețiȘtergere