22 septembrie 2012

Despre curvăsărai și Biserică.

   Am fost criticat pentru unele articole scrise despre adventisti si teologia lor burtologica. Si asta pentru ca am indraznit sa atac scrierile profetesei lor, Ellen G. White, care frizeaza ridicolul. Articolele cred ca le stiti deja...  Daca nu le stiti, va stau la dispozitie pe blog.

  Ca sa arat  ca sunt echidistant si ca ma intereseaza Adevarul mai mult decat orice, o sa aduc in atentia Dvs. mandrele fapte ale Bisericii Ortodoxe, care concureaza cu succes mizeriile celorlalte religii sau secte.

In Biblie, la cartea Apocalipsei,   vedem cum Biserica,  si aici e vorba de ORICE biserica, fara vreo diferenta intre denominatiuni, se prostitueaza cu politicul.  Putin. Ca scrie sa nu prea-curvesti, care inseamna a nu face in exces, asadar iti da si putine libertate de miscare....

BOR'ul, fara nici o rusine, isi indeamna enoriasii la vot. Si ca totul sa fie cat se poate de credibil, indemnul este intarit cu sublinierea ca votand pe cel indicat de ei, bietii oameni fac voia lui Dumnezeu.
Acuma....bietii oameni...ori sunt creduli, ceea ce n'are a face cu credinta, ori sunt prosti gramada.
Eu inclin inspre ambele variante. Si nu, nu sunt prea dur. Prostia pare sa fie o stare naturala a lumii in care traim. Daca nu credeti, dati click AICI.

Pt ca daca ar fi sa ne aducem aminte de cuvintele Mantuitorului, varianta logica suna asa:
" Fiti intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii ".  Din pacate, in biserici, bunii credinciosi sunt intelepti ca porumbeii si nevinovati ca serpii. Deh, le mai incurca omu'.

Sa vedem, zic, cum se prostitueaza bisericile cu politica.Nu stiu ce parere au domniile voastre. Insa parerea mea este ca astia's niste mizerii. Nu vad nimic dumnezeiesc aici. Basca...e cam diabolic!

Revin si cu fratii catolici, in articole viitoare. E pacat sa le uitam genocidul. Poate ne lecuim de astia odata pt totdeauna.  Pt ca va spun o treaba:
 PUTEREA ASTORA VA DISPAREA ATUNCI CAND NU LE'O MAI DAM NOI, OAMENII.