26 ianuarie 2012

Insemnarea sclavilor .

Inca din cele mai vechi timpuri, animalele foloseau trucuri vizuale, sonore sau de comportament pentru a impresiona, atrage partenere sau intimida pradatorii.
Astfel s-au dezvoltat Comportamentele mimetice, exhibitioniste sau agresive.
Oamenii Primitivi nu au scapat de acesta meteahna si au folosit aceleasi trucuri pentru aceleasi scopuri. Astfel ei au inceput sa se vopseasca, sa se tatueze si sa poarte ornamente exhibitioniste (pene, masti, coliere de scoici sau dinti, etc) si chiar mai mult de atat, au inceput sa se comporte teatral si sa dezvolte ritualuri misterioase, de neinteles dar impresionante vizual.


In timp, aceste insemne ce caracterizeaza oamenii cu slabiciuni morale si probleme comportamentale ce au devenit "conducatorii" autoimpusi, au trecut de asemenea la oamenii ce ii serveau. Astfel, proprietatile (sclavii) au fost si ele insemnate cu bratari (catuse), zgarzi (coliere sau lanturi) si cercei sau alte accesorii.
Odata cu acumularea bogatiilor, aceste insemne au fost confectionate din materiale "pretioase" (aur, argint, jad, etc.) ajunse la mare pretuire, sclavii purtatori devenind mandri de ele.

In paralel, Scolile Initiatice si-au ales insemne pe care le purtau inscriptionate pe bijuterii, pe obiecte de valoare sau direct tatuate pe piele.


Aceste peceti/stampile, sunt insemne de proprietate si arata ca purtatorul apartine unei grupari sociale (Scoala filosofica, Religie, etc.) sau unui ordin politic (nobil feudal). Mai apoi din peceti s-au dezvoltat blazoanele nobiliare pe care si astazi le putem observa la majoritatea caselor regale.

O alta forma de insemnare a proprietatii este cea militara, care arata carui stindard apartine fiecare ostean. In traditiile noastre s-a pastrat amintirea Zmeului (flamura militara) si Balaurului (Dracul, sarpele de panza cu cap de lup de bronz). La armatele moderne, pe langa steagul unitatii mai exista si insemnele de arma. Tot in armate, diversele crime infaptuite la ordinul stapanilor (Statul Major) sunt recompensate cu medalii si decoratii.


In Statele moderne, fiecarui copil nou-nascut i se atribuie un Certificat de Nastere prin care ii este recunoscuta apartenenta de Statul emitator.
La maturitate, certificatul este inlocuit cu un act de proprietate numit carte de identitate sau pasaport, fara de care individului nu i se recunosc drepturile si fara de care nu poate detine absolut nici o proprietate.

Corporatiile folosesc logo-uri, pentru a-si insemna produsele si sclavii
moderni - salariatii, prin uniformele inscriptionate pe care ii obliga sa le poarte. Deasemenea, salariatii mai sunt obligati sa poarte carduri de identitate si insigne, prin care le este certificata apartenenta la compania respectiva.Fanii si fanaticii se leaga de bunavoie si nesiliti de nimeni prin comportament, insemne, haine, tatuaje, de catre idolii lor: vedete media sau sportive.
Uneori boala ce ii macina ii duce la automutilare prin operatii "estetice" si implanturi, si isi deformeza corpul pentru a semana cat mai mult cu Stapanul neimpus.
Sportivii si suporterii aleg sa se puna in slujba cluburilor ce ii detin, sau a simbolurilor (oras, comunitate, Stat) pe care le sustin.In alte cazuri, oamenii isi aleg Stapani din domeniul emotional, cum ar fi Zeii Iubirii si Fericirii (hipiotii) sau Zeii Depresiei (Emo).
Altii aleg ca Zeu, Banul (bancherii), Profitul (capitalistii), eliminarea Extremelor (comunistii), Haosul (nihilistii), puritatea rasiala (arienii si semitii), superioritatea rasiala (nazistii) si toti isi aleg diverse semne ale apartenentei lor la aceste ideologii ce le stapanesc Mintile si le orbesc Judecata.Societatile mai mult sau mai putin secrete si initiatice, oculte, mistice, acorda diferite insemne membrilor lor prin care le este atestata apartenenta la un anumit nivel de Gandire sau o anumita forma de Initiere.

Intr-o Lume de Sclavi ce se insemneaza singuri cu inele, cercei, bratari, lanturi, tatuaje, diplome, certificate, insigne, medalioane, etc., si sunt mandrii de insemnelele lor, fiecare om are mai multi Stapani pe care ii slujeste si cu cat are mai multi Stapani cu atat are mai multe insemne, iar noi nu putem sluji la mai multi Zei.
In zilele noastre, sa nu porti Semnul Sclaviei (orice fel de insemn) este semnul ca il slujesti pe Dumnezeu, este semnul ca ai evoluat de la omul Primitiv la OM.

Asadar il intreb pe prietenul meu cel mult prea insemnat cu simboluri initiatice si ale organizatiilor pe care le slujeste, cine este mai aproape de Dumnezeu: cel cu 1.000 de Stapani sau cel Fara de Insemne?
Caci " semnul diavolului " nu se afla numai pe maini (inele si bratari) ci si in frunte (piercinguri, punctul hindus) si in toate partile corpului: in piept (decoratii), la gat (medalii, lanturi, coliere, zgarzi), pe piele (tatuaje), pe reverul de la haina (insigne), pe incaltaminte si haine (logo-uri), in portofel (bani, carduri, acte), pe peretii caselor (diplome, icoane, cruci), peste tot...


Sursa