11 noiembrie 2012

2012 The Mayan Word.


4 comentarii:

 1. Nu cred ca un sfirsit al Pamintului este iminent, ori ca ar putea fi prevazut. Cu siguranta TOTUL are un sfirsit. Asa as putea foarte bine s-o fac si eu pe vizionarul, bazindu-ma pe repetitia si ciclicitatea evenimentelor, pe datele cunoscute din trecut, etc. Daca si stelele si galaxiile mor, (pe timpul bataliei de la Selimber a avuc loc explozia unei galaxii si putin a lipsit sa nu antreneze si Calea Lactee, de exemplu)atunci este foarte posibil orice scenariu catastrofal.Totusi, la Maiasi suna mai mult a o schimb are decit un sfirsit al lumii. Modul inconstient in care actionam asupra Naturi, neglijenta, nepasarea, orbirea in care ne aflam, goana asta salbatica dupa lucruri care de cele mai multe ori n-au nicio utilitate si importanta in viata noastra, avaritia, luxul exorbitant si dorinta de imbogatire (care se pare ca este cel mai mare dusman al unui popor) a unei maini de trintori care s-au nascut in cea mai lucie saracie , ii arunca in mizerie, umilinta, suferinta, pe alte zeci de milioane de oameni.

  Si ne facem ca nu vedem! "Intimpla-se orice, nu ma intereseaza atita timp cit acest lucru nu ma afecteaza pe mine". Uitand, ca mai devreme sau mai tirziu, cei care aun pus inb practica ticalosia, vor capata curaj datorita lipsei oricarei rezistente, dorind sa-i supuna pe toti la acelasi tratament.

  Cum iti poti explica, ca desi locuim intr0una dintre cele mai bogate tari ale lumii, singura din Europa care are petrol, gaze naturale, carbune, cupru, fier, aur, argimnt, wolfram, uraniu, sare, cimpie, lacuri, Dunare, Mare, Delta, si as putea continua la nesfirsit... sintem cel mai sarac popor din Europa, printre ultimile tari ale lumii!?

  Poate sa dea Dumnezeu locuitorilor unei tari toate bogatiile lumii, daca le rapeste lumina mintii, i-a condamnat la pieire.

  Cam asa arata azi Romania!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu numai Romania arata asa, prietene. Asa e toata lumea.
   Pe mine nu ma mai fura la ochi sclipirea aparentelor. Pt ca vad pe ce se fundamenteaza totul: minciuna.

   Ștergere
  2. La Multi Ani!
   Uite ca au venit si sarbatorile de iarna!

   Tare ma tem ca lucrurile nu stau chiar asa. In Europa nu mai exista niciun exemplu de felul Romaniei, iar in lume, sintem unul din putinele state care sint distruse din interior, chiar de cei care le guverneaza. Nici in dictaturile cele mai putin interesate de populatia, situatia si viitorul statului, nu s-au comis atitea abuzuri interminabile ce-au culminat cu distrugerea totala si vinzarea pe bucati a tuturor bogatiilor naturale si intregului patrimoniu. Eu n-am mai intilnit un asemenea exemplu, poate doar in America de Sud, unde este o permanenta dictatura militara.

   Ștergere
  3. La multi ani pt ce?

   Daca te referi la sarbatorile astea de iarna, care incep cu sarbatoarea nationala, in care aud in sus si'n jos despre mandria de'a fi roman...sa nu te superi pe mine, dar ma plictiseste grozav.
   Sunt om si atat. Eh...si daca am putea celebra asta printr'o atitudine corecta unii fata de altii, poate as avea ce sarbatori. Asa, vad toata isteria asta izvorata din brainwash pride'ul cu care ne'a imbracat societatea asta si ma oboseste.
   Nu apartin niciunui popor in particular. Am buletin de Romania pt ca m'am nascut aici. Puteam sa ma nasc in Botswana, si eram la fel de om, cu nimic diferit.

   Cat priveste celelalte sarbatori de iarna, fie ca'i vorba de mos Niculae, mos Gerila, mos Craciun, mos Grinci sau Hanukka, imi sunt la fel de indiferente.

   Dar daca pe tine te bucura in vreun fel, iti doresc bucurii! :)

   Ștergere