16 octombrie 2012

Human

5 comentarii:

 1. Ai auzit de efectul Placebo! Cand nu mai are nici o speranta, credinta ramane este ultimul fir de ata de care omul se agata si ... functioneaza.
  Uneori ti-e greu sa crezi ca viata este doar o simpla intamplare, intamplatoare.Parca te gandesti ca o fi ceva, ca exista o logica in universul asta ... :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Credinta e buna!

  Insa depinde in ce crezi!... :)
  Vrei sa spui ca Hitler n'a avut credinta lui?!

  RăspundețiȘtergere
 3. Poti explica in mare despre ce e vorba in video? Nu am boxe nici casti si nu aud ce se spune...Banuiesc ca filmul e cu scopul de a demonta teorii privind WTC si teroristii....Doar banuiesc.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu zic ca articolele nu sint bune, ba chiar nu sint rele deloc, dar totdeauna comentariile sint absolut adorabile! Referitor la film, nu-l descoperisem pina acum, mai mult urmaresc filmele futuriste decit pe cele care combat genul asta de religii pline de fanatism si atit de marginite spiritual, mi se par ca duc catre o limitare spirituala si o plafonare in acest absurd. E de-a dreptul incredibil ca dupa secolul luminilor sa mai existe in lume oameni atit de inapoiati, desi nu cred in progres, cu exceptia celui tehnologic, ba chiar mi se pare ca societatea umana ar cunoaste un regres spiritual profund. Dar poate ca vor sosi extraterestrii, si-i vom trece la credinta noastra!!!

  RăspundețiȘtergere