24 octombrie 2012

Despre cadavrul sfantului Nectarie.

Biserica Ortodoxa Romana , dupa show'ul morbid de la Iasi cu sfanta Parascheva, scoate la pupat un nou set de mortaciuni, de data asta protectoarele Bucurestilor.  Fara astea, nu stiu ce s'ar face bucurestenii...

La octoberfestul sfantului Nectarie , credinciosii se vor putea bucura din nou, spiritualiceste de ghionturi fratesti in cadrul cozii, lesinuri, frig, foame, spitalizare si suferinte.

Toate, multumita BOR, care lumineaza mintile credulilor intr'atat, incat raman ...doar mamifere. Vedeti? Ei nu schimba nimic. Nu conteaza inteligenta. Conteaza iarasi...ati ghicit! - banii.
Cadavrul sfintei Parascheva a adus BOR  peste 2,5 milioane de euro. Un show rentabil as spune...

Ce stim despre sfantul Nectarie?
Stim ca a fost un mamifer, asa cum suntem noi toti, ca a avut o conduita bag seama corecta, si....IDEI.
Ma intreb sfios: decat sa pupam cadavrul unui...si ma repet...mamifer, nu mai bine pupam ideile lui ?!


...si ma mai intreb de data asta fara ironie: oare pana cand isi va proiecta OMUL existenta in afara realitatii?  Cat mai rezista sa traiasca in minciuna ? Caci, nu'i asa, omul e rezistent.


Sa ne informam, zic.

5 comentarii:

 1. Scuza-ma ca te intreb....care este scopul tau? Nu ma intelege gresit,sunt deacord cu multe articole scrise de tine,dar pur si simplu doresc sa stiu scopul blogului....:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Alexandra, blogul e pt oameni. Doresc sa'mi ofer punctul de vedere acelora care vad ca nu'i deloc in regula cu lumea, insa nu'si gasesc curajul sa si'l asume, pt ca se simt inghititi de o majoritate idioata.

  Vreau sa vada ca nu sunt singuri, asa cum la un moment dat al vietii mele, am avut nevoie de un astfel de impuls.

  Vreau sa vad oameni care judeca cu creierele lor, neinfluentati de curentul majoritar. Pe acestia ii sprijin.

  Daca am ceva de castigat? Imi ajunge sa stiu ca odata, candva, un om a fost influentat benefic inspre o gandire sanatoasa.

  RăspundețiȘtergere
 3. Am citit de curind opinia lui Dalai lama in legatura cu societatea viitorului si am fost impresionat de claritatea, luciditatea si responsabilitatea acestui om. In paralel, anuntul Sfantului Scaun cu privire la extraterestri, m-a amuzat copios!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sfantul Scaun e consecvent in viziune.
   Daca pana acum pt ei pamantul era plat, acum cosmosul devine subit o casa de nebuni. Nu intamplator poarta papa chestia aia comica pe cap!...

   Ștergere