18 august 2012

Este deja plictisitor.

Ma mir. Da, recunosc, inca uneori, arar, ma mai mir.
Ma mir cand mai gasesc pe cate unul care sa gandeasca asemanator cu mine.
Nu pt ca as gandi eu bine! Nu. Ci pt ca e reconfortant sa mai vezi cate un ciudat amestecat prin masa amorfa de normali. Stiti, ciudatii astia au culoare!
Iata ce zice ciudatul asta:Cam cu aceeasi lehamite intampin si eu lumea. De ce s'o mai ia dracu' ? Deja a luat'o demult.

8 comentarii:

 1. Ihttp://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/ti zic eu acuma cum a luat dracul lumea :

  RăspundețiȘtergere
 2. Cel ce scrie blogul ala e un tip cu imaginatie debordanta. Pacat ca nu interfereaza cu realitatea. De fapt, intocmai incapacitatea omului de'a trai in real e tratata cu maxima seriozitate de psihiatri.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cum putem dovedi ca " fabuleaza "? I-au cam murit comentatorii. Da daca totusi ...? Iti amintesti vechiul cantec al Phoenix -ilor , " lumea ce-l asculta il crede un nebun, dar vorbele lui sunt ca niste lovituri de tun " observ ca-ti place sa postezi discursuri iesite din tipare

  RăspundețiȘtergere
 4. Iesite din tipare da, dar nu iesite din logica. Ce faci, vrei sa'i resuscitezi blogul in putrefactie? Nu te intreb cine esti. Te intreb: care ti'e interesul?

  RăspundețiȘtergere
 5. vezi, pentru unii," interesul poarta fesul " eu doar am remarcat ca ce zice "ciudatul " tau interfereaza cu ce scrie ala pe blog numa ca privesc din unghiuri diferite . Anyway, faceam doar o comparatie , adica am observat ca si eu am obiceiul sa notez, cum zice el in video . Sunt de acord cu ce spui, in Despre mine . Sanatate !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cel cu oile este un credincios convins ca biblia este adevarul "cuvant cu cuvant" şi nu accepta simbolismul bibliei.
   Eu insa sunt in tabara ciudatilor... Daca noi astia suntem cei ciudati...
   Oricum, desi cred ca ar trebui sa ne preocupe soarta noastra personala si nu a planetei care se va descurca in felul ei propriu, ma comport destul de criticabil...
   Cred cuvant cu cuvant ce spune filmuletul dar pana la final...mai este... Cel putin pentru mine.

   Ștergere
  2. Cel cu oile sufera de putin delir mistic. Iar simbolismul bibliei e greu de inteles la un anumit nivel de incultura. Pe mine ma cam plictiseste genul de mazgalituri fara nici un orizont, un fel de sotron printre versete biblice, un fel de "hai sa vedem care verset cu care se potriveste". Nu stiu...oare cine'ti cere sa'ti umpli capul cu versete biblice in timp ce in veci nu le gasesti aplicabilitate in real?

   Despre videoclip si parerea lui Carlin...sigur ca e doar o simpla parere. In parte subscriu si ma regasesc, in parte nu.

   Si da, ciudata esti. Si e de bine. :)   Ștergere