27 iunie 2012

Adrian Nastase nu are oua!

Ce mai vanator e Adrian Nastase daca n'a fost in stare sa'si nimereasca nici capul!  Bine c'a fost viteaz cand a impuscat animale fara aparare. Mare om, mare caracter.
Dar haideti sa nu fim cinici. Putea sa'si traga in oua!  Ma ofeream eu voluntar sa i le numar dupa aia.
Ma tem ca si aici ne'a dezamagit.
Asa cum ne'a dezamagit si cu fuga de responsabilitate. Ne'a demonstrat inca odata ca nu suntem egali in fata legii. Ca sistemul invinge omul. Si cum domnia lui era omul sistemului, nu putea sa inteleaga cum EL, EL! - trebuia sa plateasca. Asa'i ca nimic nu mai e incredibil?  Si cum in "democratie" un gainar face 3 ani de puscarie, el a primit doar 2. Corect, nu?

A! Si sa nu uitam. Nu mai trebuie sa'i numaram ouale. Adrian Nastase n'are oua.
Si oricum nu credem ca s'a impuscat. Totul e manipulare media. 

Voi ce credeti?2 comentarii:

  1. Eu cred ca are ceva oua daca si-a inscenat toata povestea asta. De fapt noi nu contam, noi populatia ci doar ei, capii unui neam de idioti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ouale sunt un dar de la Dumnezeu pt cei curajosi. Domnul Nastase e doar jmecher. Si are dreptate sa fie, devreme ce neamul asta de idioti e prea ocupat sa: pupe cadavre in cadru organizat, sa voteze care'i cel mai bun dintre 3 cacati, sa plateasca fara sa cracneasca exact atatea biruri cate vor muschii lu' baietii destepti indiferent de fanteziile lor, si sa se culce linistiti gandindu'se ca "cand ne va fi cel mai rau sa ne fie tot asa". Rest in pain.

    RăspundețiȘtergere