23 ianuarie 2012

Multumesc Inspectoratului General al Politiei


Multumesc Inspectoratului General de Politie pt vizita. Asta demonstreaza ca am ajuns incet in lumea buna.

Din vizita asta se desprind cateva ipoteze:

1. Baietii s'au plictisit sa citeasca bloguri de rahat cum ar fi blogul lui Udrea, sau al lui Ponta si mi'au tras o vizita, alarmati de nivelul la care a ajuns IQ'ul lor.

2. Baietii n'au citit pana acum bloguri, ca fiind militieni, nu stiau sa citeasca. De aceea, pana sa ajunga sa inteleaga despre ce scriu aici, sa citeasca in prealabil blogurile lui Udrea sau a lui Ponta, sa'si antreneze neuronii.

3. Blogul mi'a fost accesat de Costel, cainele de companie, la rugamintea ofiterului de serviciu, care nu stie cum functioneaza internetul.

4.  Ca sa nu uite pe unde au mai dobandit inca o legatura neuronala noua, sa dea un bookmark, astfel nu vor mai nimeri pe blogul lui Udrea.


5. S'ar putea sa fi fost accesat de femeia de servici, care vrea sa demonstreze ca exista cineva inteligent si la Inspectorat.

Calde salutari !


4 comentarii:

 1. Man, așa mult și sănătos nu am mai râs de mult. Mai ales la pct 5. Ești de comă.

  RăspundețiȘtergere
 2. "antisistem"

  Costel, cainele de servici, monitorizeaza atent internetul. Deah, o meteahna mai veche... Din cite se vede era intr-o pasa buna, ma intreb cum ar fi reactionat in "ora de ura"!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Eh, o fi dat un simplu bookmark... ;)
  Nu'i frumos din partea mea ca prin fitzuika asta sa atentez la siguranta sistemului. Facand galagie, poate'l trezesc pe careva !...

  RăspundețiȘtergere
 4. De fapt cred ca "mesajul" suna mai degraba :"Fratele cem Mare este aici si te vegheaza neobosit zi si noapte". Altrfel ar fi folosit ca de obicei programe de anonimizare. Intre timp s-au mai desteptat si ei...

  RăspundețiȘtergere