1 martie 2011

NOUL OM in noua societate Actualmente societatea noastra se bazeaza pe exploatare prin manipulare (exploatarea dorintei de recunoastere, a orgoliului, egoului si vanitatii) ! Poate ca este ceva in fiinta umana care o cere, dar nimeni nu face nimic pentru a stopa acest viol colectiv !

Practic se incearca pe toate planurile creearea noului om - realist, cinic, workoholic si consumerist prin excelenta, nespiritualizat, de preferat homosexual, fara indentitate (omul pe care si comunistii au incercat sa-l produca dar au esuat lamentabil).
 
Un astfel de om nu sesizeaza rutina si manipularea atat vreme cat este platit bine. Un astfel de om calca pe cadavre in furia competitie, in escaladarea continua a piramidei. Noul om nu are scrupule are doar ambitie. 

Tu esti produsul.

Cine castiga ? - evident cei care sunt deja in elita - pentru ceilalati va fi un carnagiu al constiintei, o viata plina de chin intre hiene dresate sa sfasie in numele firmei. Totul este permis atata vreme cat este repectata Mascarada Corectitudinii Politice.

Din pacate cursa capitalista este o "cursa". Asa cum am mai spus-o si intr-un alt post regurile si pedepsele au fost inlocuite de bani si timp... Practic esti liber functie de cati bani si timp ai - acestea sunt lanturile invizibile. Datorita actualei societati oamenii au renuntat de mult la viata, la decenta, la moralitate ; se complac unii in compania celorlati - iar acest cerc vicios este menit sa iti hraneasca doar egoul. 

Aceasta aberatie se numeste lifestyle, o alta fata a excaladarii excesului prin munca, cu gandul la alte excese legate de recunoastere, consum, sex, putere si control asupra celorlalti !
Sa crezi ca numai asa se poate trai, ca numai astfel de societati pot exista pe pamant trebuie sa fii absolut limitat si conditionat.

SCHIMBAREA
Consumerismul in ultimii 50 de ani a reusit sa distruga Europa si a facut-o in modul cel mai "frumos" cu putinta. A distrus baza, adica familia. Ne-a impus noua religie, banul. Mascarada Corectitudinii Politice este noua morala. Depravarea si calcarea in picioare a oricui care iti sta in cale pentru a ajunge mai sus este luat ca un lucru onorabil mai nou. Am fost prinsi de mitul carierei si a reusitei in viata. Dependenta fata de sistem prin intermediul ratelor la banci este firul care ne tine in lesa. Idealul suna cam asa: o munca bine platita si iluzia ca o vom duce mai bine, salariu mai mare, loc de munca mai bun, etc.

Am devenit sclavii unor iluzii si mai grav, este ca si atunci cand le vedem ne facem ca nu observarm. Frumoasa viata pe care o ducem: tragem ca hamalii sa platin niste impozite si taxe puse de niste degenerati, facem si 2-3 copii pentru diversificare si la batranete asteptam sa murim cu gandul ca ce rahat mare am realizat.


Oamenii, burghezia (clasa medie cum se cheama mai nou) acum 30 de ani traiau mult mai elegant, de ce? Pentru ca nu erau atat de presati sa consume, sa fie creditati, sa fie impozitati, momiti, manipulati sa munceasca peste program.
Ma refer atat in Romania cat si la Occident - nu va mai auto-exceptionalizati (romanii caz particular) - se intampla peste tot in lume. Ne indreptam dirijati din umbra catre o societate globalista, corporatista cu tente fasciste. Fascismul nu trebuie sa poarte zvastica (cauta definitia fascismului) si vei gasi o gramada de similitudini cu prezentul.

Dar de la generatie, la generatie, Dresorii dreseaza noi tinere talente, vlastare care se vor zbate ca niste fluturi prinsi intre geamuri transparente (sky is the limit), zbatere a carei energie va fi supta de sistem pana ce fluturul va muri si un altul ii va lua locul, mai determinat, mai ambitios si mai corect din punct de vedere politic.

Spun fluture intrucat fluturii sunt gingasi si frumosi cand ii vezi de la distanta, dar cand pui lupa pe ei - vezi ca sunt tot niste insecte hidoase, intocmai ca noul om, echipat cu EGO de insecta soldat - piramida, compania, stupul - matca. FASCISMUL deghizat de care va tot vorbesc.


SURSA: