20 noiembrie 2011

The moonlight shows us for what we really are.

.The moonlight shows us for what we really are. 
For too long I’ve been parched and unable to quench it. Too long I’ve been starving to death and haven’t died. 
I feel nothing. Not the wind on my face nor the spray of the sea nor the warmth of a woman’s flesh. You best start believing in ghost stories, Miss Turner. You’re in one!

3 comentarii:

 1. ma intreb doar cum un ateu poate sa stie atat de bine Biblia, e mai mult decat un ateu, si poza de pe facebook nu prea pare a avea de a face cu el. Oricum mersi de informatii :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Daca'i ateu, nu'i musai sa fie si incult !...
  Iar pt informatii, cu placere. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Sigur nu e cel care scrie la mine pe blog. un ateu nu are astfel de informatii biblice chiar daca e f cult. E f straniu ca daca e ateu, ii simpatizeaza ba chiar e de acord cu baptistii. Nu cred sa aiba identitatea adevarata pe internet, are doar o gramada de falsuri si jongleaza cu zecile poate chiar sutele de identitati. Si nu o face ca sa isi bata joc de cineva, e scopul vietii lui, nu are altceva de facut decat asta. Daca chiar ai chef sa injuri pe cineva, sau sa faci misto de cineva la un moment dat te plictisesti, dar individul asta de ani de zile face acelasi lucru. Are probleme doar cu penticostalii si carismaticii. Iar crestinii se impart in mult mai multe confesiuni, cu restu n-are nici o treaba.

  Deja a inceput sa ma distreze..

  De suspectat as putea suspecta pe oricine cu unele exceptii, dar am multe alte lucruri de facut decat sa imi pierd vremea cu el.

  RăspundețiȘtergere