29 mai 2011

Let There Be Light

"A Russian scientist is trying to convince people they can change the world simply by using their own energy. He claims that thinking in a certain way can have a positive or negative effect on the surrounding environment. "We are developing the idea that our consciousness is part of the material world and that with our consciousness we can directly influence our world," said Dr. Konstantin Korotkov, a professor of physics at St. Petersburg State Technical University. To bridge our understanding of the unseen world of energy, scientific experiments are being carried out using a technique called bioelectrophotography. The assumption is that we are constantly emitting energy. Bioelectrophotography aims to capture these energy fields seen as a light around the body -- or what some people would call your aura."

5 comentarii:

 1. un articol foarte interesant, cel putin pentru mine, ma gandesc: sa fie oare aceasta "lumina care lumineaza pe orice om, venind in lume " sa fie oare lumina vietii pe care am primit-o pe pamant ?
  Daca si plantele au aura, oare o gasim si la animale ? Inseamna ca tot ce este viu este facut cu o parte din lumina cosmica in interior, in compozitia corpului

  RăspundețiȘtergere
 2. Lumina poate sa insemne inteligenta sau dragoste. Eu n'am facut decat sa aduc in atentie si acest aspect. In biblie gasim nenumarate istorisiri despre fiinte de lumina. Daca ce scrie in biblie e adevarat, atunci s'ar cam putea ca descoperirea doctorului Korotkov sa nu fie o prostie... :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Faptul că orice lucru viu de pe planeta asta are o aură de energie, care acum poate fi dovedită fotografic, poate fi în cele din urmă o dovadă irefutabilă în favoarea creaţiei divine, deoarece suntem cu toţii o parte din energia primordială care este Dumnezeu.
  Astăzi ştim că din energie poate lua oricând naştere materie şi invers, cfm lui Einstein. Dacă la urma urmei viaţa nu este altceva decât energie cuantificată în materie, deducţia este simplă: viaţa provine dintr-o altă Energie mai mare! Despre asta am să scriu în curând pe blogul meu.

  RăspundețiȘtergere
 4. Dumnezeu locuieste intr-o LUMINA de care omul pamantean nu se poate apropia, de aceea Dumnezeu S-a DEZBRACAT DE SLAVA si A LUAT UN CHIP DE ROB, (trup de tarana, creat prin nastere din pantecele fecioarei, TESUT IN CHIP TAINIC cum spune IOV )in care A LOCUIT si a UMBLAT pe pamant in zilele din urma (tot Iov a profetit asta ) " Si noi am privit SLAVA LUI, o slava intocmai cu slava singurului NASCUT DIN TATAL " (Ioan1.14)
  Ma intreb, ce au vazut ucenicii si ce au exprimat toti profetii care AU VAZUT SLAVA LUI pe cand cei contemporani treceau (si trec si astazi ) nepasatori prin aceleasi evenimente . Este intr-adevar nevoie de ALTI OCHI pentru a vedea REALITATEA ?.

  RăspundețiȘtergere
 5. Iuan, io cred ca'i pacat ca nu te'ai nascut cu o generatie mai in urma. Ca ignorant de tat nu esti... Poate ca int'o zi ptiar te caut !

  RăspundețiȘtergere